• Με έκπτωση!
Bellman & Symfon Alarm Clock CLASSIC Ρολόι ξυπνητήρι με δυνατό ήχο εναλλασσόμενων συχνοτήτων και δόνηση

Bellman & Symfon Alarm Clock CLASSIC Ρολόι ξυπνητήρι με δυνατό ήχο εναλλασσόμενων συχνοτήτων και δόνηση

95,00 €
με ΦΠΑ
Κωδικός: b74
Δεν έχει αξιολογηθεί

Ρολόι ξυπνητήρι με δυνατό ήχο εναλλασσόμενων συχνοτήτων και ισχυρή μονάδα δόνησης

Άμεσα διαθέσιμο

Share
  • Ασφαλείς συναλλαγές Ασφαλείς συναλλαγές
  • Δωρεάν αποστολή (από 150€ και πάνω) Δωρεάν αποστολή (από 150€ και πάνω)
  • Πολιτική επιστροφών (εντός 14 ημερών) Πολιτική επιστροφών (εντός 14 ημερών)

Με το νέο ξυπνητήρι από τη Bellman & Symfon της σειράς Classic δε θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως σας πάρει ο ύπνος το πρωί. Επιλέξτε να ξυπνήσετε με έναν πολύ δυνατό ήχο (άνω των 100 dB σταδιακά) εναλλασσόμενων συχνοτήτων και μια μονάδα δόνησης που τοποθετείται κάτω απ’ το μαξιλάρι σας. Ιδανικό αν αντιμετωπίζετε δυσκολία να σηκωθείτε το πρωί ή έχετε κάποια δυσκολία ακοής.

Το Classic ξυπνητήρι έχει πολλές ιδιαίτερες λειτουργίες που το καθιστούν μοναδικό, όπως το “smart snooze”, την αφύπνιση που επαναλαμβάνεται όχι όμως ανά σταθερά διαστήματα, αλλά ανά σταδιακά ελαττωμένα (από τα 9 λεπτά που ξεκινάει έως τα 2 λεπτά). Έτσι έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας να σηκωθείτε χωρίς πίεση.

Ο ήχος που εκπέμπει η συσκευή, εκτός από πολύ δυνατός, είναι και εναλλασσόμενων συχνοτήτων. Ακόμα κι αν έχετε κάποια δυσκολία στο να αντιληφθείτε ήχους π.χ. υψηλών συχνοτήτων μόνο, με το Classic ξυπνητήρι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα το ακούσετε.

Το νέο ξυπνητήρι της Bellman & Symfon είναι εξαιρετικά ευκολόχρηστο. Διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα και δύο ξεχωριστά κουμπιά στο πλάι για να ρυθμίζετε την ώρα και την ώρα αφύπνισης. Επιπλέον μπορείτε να καταργήσετε εντελώς την αφύπνιση με ήχο αν επιθυμείτε να μην ενοχλείτε τους άλλους, και να ξυπνάτε από τη μονάδα δόνησης κάτω απ’ το μαξιλάρι σας.

Το μοντέλο CLASSIC δε διαθέτει φλας. Το βίντεο είναι επίδειξη όλης της σειράς ξυπνητηριών Bellman & Symfon (CLASSIC και PRO).

b74

Γράψτε την κριτική σας

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.