• Με έκπτωση!
DORO PhoneEasy 100w White ασύρματο τηλέφωνο, +30dB φωνή, +90dB κουδούνι και μεγάλα πλήκτρα

DORO PhoneEasy 100w White ασύρματο τηλέφωνο, +30dB φωνή, +90dB κουδούνι και μεγάλα πλήκτρα

49,90 €
με ΦΠΑ
Δεν έχει αξιολογηθεί
Αναφορά: DORO PhoneEasy 100w White

Το PhoneEasy 100w αποτελεί την αξιόπιστη προσιτή λύση από τη Doro. Μεγάλα πλήκτρα με άνετο διάκενο μεταξύ τους για να μη σας μπερδεύει, ευανάγνωστα νούμερα στην οθόνη για να βλέπετε ποιος σας καλεί και 2 μνήμες άμεσης κλήσης κάνουν τη χρήση του τηλεφώνου ιδιαίτερα εύκολη.

Άμεσα Διαθέσιμο

Share
  • Ασφαλείς συναλλαγές Ασφαλείς συναλλαγές
  • Δωρεάν αποστολή (από 150€ και πάνω) Δωρεάν αποστολή (από 150€ και πάνω)
  • Πολιτική επιστροφών (εντός 14 ημερών) Πολιτική επιστροφών (εντός 14 ημερών)

Με δυνατή ενίσχυση ήχου στο μεγάφωνο του ακουστικού για να ακούτε τους συνομιλητές σας και πολύ δυνατό κουδούνι, μπορείτε να βρείτε τη ρύθμιση που σας ταιριάζει.
Το πλήκτρο άμεσης ενίσχυσης ήχου (δυναμώνει τον ήχο ακόμα περισσότερο από τη μέγιστη ένταση που ρυθμίζετε μόνοι σας) δίνει περισσότερη ένταση, ενώ για λόγους ασφαλείας κλείνει αυτόματα μετά το τέλος κάθε τηλεφωνικής συνομιλίας που το ενεργοποιείτε.

Επιπλέον έχετε 3 επιλογές τονικότητας: φυσιολογική, πρίμα, μπάσα.
Στα πρίμα η συσκευή ενισχύει περισσότερο τις υψηλές συχνότητες ομιλίας, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει ορισμένους χρήστες, ενώ στα μπάσα ακριβώς το αντίστροφο.

Η συσκευή είναι συμβατή με ακουστικά βοηθήματα κι εκτός από πολλούς διαφορετικούς ήχους για το κουδούνισμα διαθέτει ρολόι, ξυπνητήρι, εμβέλεια μέχρι και 50 μέτρα σε εσωτερικούς χώρους, και μεγάλη αυτάρκεια μπαταρίας τόσο σε κατάσταση αναμονής όσο και ομιλίας.

DORO PhoneEasy 100w White

Γράψτε την κριτική σας

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.