• Μόνο Online!
 • Μειωμένη τιμή
ALPINE Muffy™ ωτοασπίδες για παιδιά, Smile

ALPINE Muffy™ ωτοασπίδες για παιδιά, Smile

23,90 € Έκπτωση 2,00 €
25,90 €
με ΦΠΑ
Κωδικός: 111.82.324
Δεν έχει αξιολογηθεί

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

Τα Alpine Muffy Smile είναι ειδικά σχεδιασμένα για μεγαλύτερη συγκέντρωση στο διάβασμα, στο σχολείο και στο σπίτι.

 • Ασφαλείς συναλλαγές Ασφαλείς συναλλαγές
 • Δωρεάν αποστολή (από 150€ και πάνω) Δωρεάν αποστολή (από 150€ και πάνω)
 • Πολιτική επιστροφών (εντός 14 ημερών) Πολιτική επιστροφών (εντός 14 ημερών)

Alpine Muffy™ ωτοασπίδες για παιδιά

Οι Alpine Muffy ωτοασπίδες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα αυτιά των μικρών παιδιών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα μέρη, (παρελάσεις, επιδείξεις πυροτεχνημάτων, αγώνων αυτοκινήτου και συναυλίες). Οι ωτοασπίδες για τα παιδιά είναι επίσης κατάλληλες για να μπορέσουν να γράψουν και να διαβάσουν με πιο εστιασμένο τρόπο, είτε στο σπίτι είτε στο σχολείο. Το σπουδαίο και άνετο Alpine Muffy μοντέλο είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας. Το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής που καλύπτεται από μαλακό ύφασμα ταιριάζει στο κεφάλι κάθε παιδιού. Οι ωτοασπίδες Alpine Muffy μπορούν να φορεθούν από παιδιά κάθε ηλικίας.
Ωστόσο, συνιστούμε να μη χρησιμοποιούνται σε παιδιά μικρότερα των 2 ετών. Για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 5 χρόνων προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την ωτοασπίδα Earmuff μόνο υπό την επίβλεψη.

Προβλήματα συγκέντρωσης

Περίπου 10% των παιδιών σχολικής ηλικάς έχουν προβλήματα συγκέντρωσης στην τάξη και αποσπάται η προσοχή τους. Οι σχολικές τάξεις είναι σταθερά πιο μεγάλες και πιο ανήσυχες, αυξάνοντας το πρόβλημα. Οι Muffy Smile για παιδιά είναι ειδικά σχεδιασμένες για τέτοιες περιπτώσεις. Τα παιδιά μπορούν να συγκεντρώνονται καλύτερα φορώντας τακτικά τις Muffy Smile στην τάξη, βοηθώντας στην καλύτερη απόδοση στο σχολείο και σε μεγαλύτερη ησυχία μέσα στην τάξη. Τα παιδιά είναι χαρούμενα και πιο ήρεμα με τα Muffy!

Πολλαπλή λειτουργία

Τα Alpine Muffy Smile είναι ειδικά σχεδιασμένα για μεγαλύτερη συγκέντρωση στο διάβασμα, στο σχολείο και στο σπίτι. Και φυσικά οι ωτοασπίδες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να προστατεύσουν τα παιδιά από τον υπερβολικό θόρυβο, ανάμεσα σε άλλα όπως πάρτυ, παρελάσεις, λούνα παρκ, πυροτεχνήματα, αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και συναυλίες.

Ταιριάζουν σε όλους

Τα Alpine Muffy έχουν στιβαρή κατασκευή από υψηλής ποιότητας υλικά και εφαρμόζουν εύκολα και άνετα. Το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής καλύπτεται από μαλακό ύφασμα ώστε να εφαρμόζει στο κεφαλάκι κάθε παιδιού. Τα Alpine Muffy μπορούν να φορεθούν από τα παιδιά όλων των ηλικιών. Παρόλα αυτά, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούνται σε παιδιά μεγαλύτερα από 2 ετών.

Μοντέρνος σχεδιασμός 

Το χαρούμενο κίτρινο χρώμα και το χαμογελαστό τύπωμα διασφαλίζουν ότι αγόρια και κορίτσια θα φορέσουν τις ωτοασπίδες με χαρά μέσα στην τάξη.

Προστασία και μεταφορά

Η Alpine έχει σχεδιάσει ένα ειδικό τσαντάκι φύλαξης των ωτοασπίδων για να διατηρούνται καθαρές και να μεταφέρονται εύκολα. Κάθε συσκευασία περιέχει και ένα δωρεάν τσαντάκι φύλαξης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: 

 • Πολύ άνετα χάρη στο μλακό ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής
 • Μέγεθος που προσαρμόζεται για να ταιριάζει σε παιδί κάθε ηλικίας
 • Αναδιπλώνονται. Είναι εύκολα στην μεταφορά και δεν πιάνουν χώρο στη φύλαξή τους
 • Διατίθενται σε 5 διαφορετικά χρώματα και σχέδια, για αγόρια και κορίτσια
 • Στιβαρή κατασκευή, με πολλή υψηλή ποιότητα
 • Ολλανδικός σχεδιασμός
 • Καθαρίζονται εύκολα
 • Με δωρεάν τσαντάκι φύλαξης και μεταφοράς
 • SNR=25 dB
Alpine
111.82.324

Γράψτε την κριτική σας

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.