Best Sellers

ALPINE SleepSoft® ωτοασπίδες για ύπνο 111.21.151

111.21.151
16,90 €
με ΦΠΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξεκινήσετε τη μέρα σας φρέσκοι και ξεκούραστοι. Δυστυχώς όμως, το 30% του πληθυσμού υποφέρει από προβλήματα ύπνου εξαιτίας του ροχαλητού των συντρόφων τους, από θόρυβο που προκαλούν οι γείτονες και από το θόρυβο που προέρχεται από το κυκλοφοριακό. Η στέρηση του ύπνου και η κούραση μπορεί να προκαλέσει την εξάντληση και να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας. Οι ωτοασπίδες SleepSoft απορροφούν τους ενοχλητικούς θορύβους του περιβάλλοντος, όμως, χάρη στα ειδικά φίλτρα που περιέχουν, επιτρέπουν να ακουστεί ο ήχος του ξυπνητηριού. Το μαλακό υλικό της ωτοασπίδας καθώς και το απαλό και εύκαμπτο φίλτρο, επιτρέπουν στην ωτοασπίδα να μείνει μέσα στο αυτί για όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ποσότητα
Εξαντλήθηκε

 • Ασφαλείς συναλλαγές Ασφαλείς συναλλαγές
 • Δωρεάν αποστολή (από 150€ και πάνω) Δωρεάν αποστολή (από 150€ και πάνω)
 • Πολιτική επιστροφών (εντός 14 ημερών) Πολιτική επιστροφών (εντός 14 ημερών)

Επαναστατικός σχεδιασμός

Είκοσι χρόνια εμπειρίας επέτρεψαν στην Alpine να αναπτύξει μια τέλεια ωτοασπίδα για τον ύπνο. Η εξαιρετικά καλά μελετημένη και εκτενώς δοκιμασμένη ωτοασπίδα, παρέχει ένα φυσικό επίπεδο απορρόφησης και μια σπουδαία εφαρμογή λόγω του σχήματός της.

Alpine Acoustic Filters™- Μοναδικά ειδικά φίλτρα

Τα μοναδικά φίλτρα AlpineAcousticFilters που διαθέτουν οι ωτοασπίδες SleepSoft απορροφούν τους ενοχλητικούς θορύβους που σας στερούν έναν απολαυστικό ύπνο. Το ροχαλητό και οι ήχοι του περιβάλλοντος απορροφώνται, επιτρέποντας στους ανθρώπους να κοιμηθούν πιο εύκολα και να απολαύσουν τον ύπνο τους χωρίς διακοπές. Τα ειδικά φίλτρα αποτρέπουν το αίσθημα της απομόνωσης ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν να ακουστούν κάποιοι ήχοι όπως: το ξυπνητήρι, το κουδούνι της πόρτας, ο συναγερμός, το κλάμα του μωρού. Οι ωτοασπίδες SleepSoft είναι ιδανικές για το σπίτι, το ξενοδοχείο ή το κάμπινγκ.

Εξαιρετικά άνετο υλικό AlpineThermoShape™

Οι ωτοασπίδες SleepSoft φτιάχτηκαν από το ειδικό υλικό AlpineThermoShape. Αυτό το υλικό προσαρμόζεται στο σχήμα του αυτιού, μέσω της θερμότητας που παράγει το σώμα και επιτρέπει στις ωτοασπίδες να μένουν στη θέση τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το υλικό αυτό είναι μια καινοτομία της Alpine, δεν περιέχει σιλικόνες και επομένως δεν προκαλεί αλλεργικές αντδράσεις.

Μαλακά φίλτρα εξαιρετικής άνεσης

Οι SleepSoft ωτοασπίδες έχουν ένα μοναδικό, μαλακό και εύκαμπτο φίλτρο. Μαζί με τις Alpine FlyFit, οι SleepSoft είναι οι μοναδικές ωτοασπίδες διαθέσιμες στην αγορά με αυτού του είδους τα φίλτρα. Το μαλακό και εύκαμπτο υλικό του φίλτρου προσφέρει επιπλέον άνεση στο χρήστη.

Καθαριστικό εργαλείο ωτοασπίδας Alpine

Η Alpine σχεδίασε ένα εύχρηστο καθαριστικό εργαλείο για τον καθαρισμό του κεριού στις ωτοασπίδες. Με το σωστό καθαρισμό τους, οι ωτοασπίδες διατηρούν το ιδανικό αποτέλεσμα και τη μέγιστη διάρκεια ζωής.

Βραβείο Red Dot 

Οι ωτοασπίδες Alpine έχουν κερδίσει το βραβείο Red Dot 2015 για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο σχεδίαση.  Το βραβείο Red Dot θεωρείται το σημαντικότερο βραβείο στο σχεδιασμό προϊόντων. Θα εκτεθούν στο Red Dot Museum του Essen ανάμεσα σε προηγούμενους νικητές όπως Audi, Apple, BMW, Philips.

Μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Απορρόφηση του ενοχλητικού ήχου του ροχαλητού και των ήχων του περιβάλλοντος
 • Εξαιρετικά άνετη εφαρμογή χάρη στο υλικό AlpineThermoShape™
 • Το κουδούνι της πόρτας, το ξυπνητήρι και ο συναγερμός εξακολουθούν να ακούγονται χάρη στα μοναδικά Alpine Acoustic Filters™
 • Με εξαιρετικά μαλακό φίλτρο που αποτρέπει την πίεση στα αυτιά όταν κοιμάστε στο πλάι
 • Ευπροσάρμοστες, εφαρμόζουν σε όλα τα μεγέθη του ακουστικού πόρου των αυτιών
 • Βολική θήκη μεταφοράς
 • Με ειδικό καθαριστικό εργαλείο για τις ωτοασπίδες
 • Μπορούν να φορεθούν όλη τη νύχτα
 • Κατάλληλες και για την άπνοια και το ροχαλητό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
 • Δεν περιέχει σιλικόνες
 • Επαναχρησιμοποιούμενες

Διάμετρος: 9-12 mm

H=24 M=24 L=23 SNR=25

Alpine
111.21.151

3 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

ALPINE Plug-It 100® ωτοασπίδες σφουγγαράκια μιας χρήσης 111.42.200

: 111.42.200
99,90 €

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

Ο θόρυβος του περιβάλλοντος είναι πολύ δυσάρεστος και μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην ακοή. Επιπλέον, τα προβλήματα ακοής που προκαλούνται από το δυνατό θόρυβο είναι μόνιμα. Ως ειδική στον τομέα της προστασίας της ακοής, η εταιρεία Alpine έχει αναπτύξει μια πολύ μαλακή ωτοασπίδα με ελάχιστη πίεση στο αυτί παρέχοντας υψηλό επίπεδο άνεσης.

ALPINE PluggiesKids® ωτοασπίδες για παιδιά 111.31.150

: 111.31.150
16,90 €

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν κάθε μέρα εκτεθειμένα σε διάφορους θορύβους. Δυστυχώς όμως, ένα στα οκτώ παιδιά υποφέρει από μόνιμη απώλεια της ακοής . Ο λόγος είναι ότι τα παιδιά είναι περισσότερο ευαίσθητα στο θόρυβο. Για το σκοπό αυτό, η Alpine έχει αναπτύξει τις ωτοασπίδες PluggiesKids για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών. Οι ωτοασπίδες απορροφούν το θόρυβο του περιβάλλοντος, εμποδίζουν το νερό να εισχωρήσει στο αυτί, βελτιώνουν τη συγκέντρωση, και σε περίπτωση ταξιδιών με αεροπλάνο αποτρέπουν τον πόνο στα αυτιά από τις διαφορές της πίεσης.

ALPINE Plug&Go® ωτοασπίδες σφουγγαράκια 111.42.101

: 111.42.101
9,90 €

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι δυσάρεστοι θόρυβοι, οι οποίοι την ίδια στιγμή είναι πολύ επιβλαβείς και μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στην ακοή. Ως ειδικός στον τομέα της προστασίας της ακοής, η Alpine έχει αναπτύξει μια εξαιρετικά μαλακή από αφρό χαμηλής πίεσης ωτοασπίδα, η οποία παρέχει μια πολύ άνετη εφαρμογή. Η αυτορυθμιζόμενη, κωνική ωτοασπίδα Plug&Go, ταιριάζει σε όλoυς τους τύπους αυτιού χωρίς να ερεθίζει το δέρμα.