Best Sellers

Bellman & Symfon Alarm Clock Visit BE1580 Ρολόι ξυπνητήρι με δυνατό ήχο εναλλασσόμενων συχνοτήτων και δόνηση

BELLMANVISIT
195,00 €
με ΦΠΑ

Ρολόι ξυπνητήρι με δυνατό ήχο εναλλασσόμενων συχνοτήτων και ισχυρή μονάδα δόνησης

Ποσότητα
Εξαντλήθηκε

  • Ασφαλείς συναλλαγές Ασφαλείς συναλλαγές
  • Δωρεάν αποστολή (από 150€ και πάνω) Δωρεάν αποστολή (από 150€ και πάνω)
  • Πολιτική επιστροφών (εντός 14 ημερών) Πολιτική επιστροφών (εντός 14 ημερών)

Η απόλυτη επιλογή για ολοκληρωμένο σύστημα ενημέρωσης!

Το Bellman Alarm Clock Visit διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του μοντέλου Pro, ενώ δέχεται επιπλέον τα σήματα της σειράς “Visit” της Bellman: ενημερώνεστε για το κουδούνι της πόρτας, το τηλέφωνο, συνδέεται με τον ανιχνευτή καπνού και χτυπάει σε περίπτωση πυρκαγιάς, ενώ σας ειδοποιεί και σε περίπτωση κλάματος του μωρού σας.

Χρησιμοποιώντας τους αντίστοιχους πομπούς και ανιχνευτές της Bellman μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ακόμα και στον ύπνο σας δε θα χάσετε καμιά σημαντική πληροφορία. Το ξυπνητήρι συνδέεται αυτόματα και ασύρματα με όλες τις μονάδες Visit, χωρίς πολύπλοκες καλωδιώσεις!

Μήπως το ξυπνητήρι που ήδη έχετε, ξυπνάει τους πάντες στη γειτονιά εκτός από σας;

Τώρα μπορείτε να χαμηλώσετε την ένταση στο ξυπνητήρι χωρίς να ανησυχείτε για το πως θα ξυπνήσετε. Το νέο ξυπνητήρι από τη Bellman & Symfon σας ξυπνάει με ένα φλας υψηλής έντασης, δυνατές δονήσεις και ήχο απευθείας από το μαξιλάρι, ιδανικό για να σηκωθείτε έγκαιρα χωρίς να ενοχλήσετε άλλους.

Η ηχητική λειτουργία, στο νέο ξυπνητήρι της Bellman & Symfon, αποδίδει περισσότερα από 100dB όταν χτυπάει. Η ένταση αυξάνεται αυτόματα και σταδιακά ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να το κλείσετε πριν ενοχλήσει άλλους. Η καινοτομία βρίσκεται στην ποιότητα του ήχου που εκπέμπει, όπου μέσω ενός έξυπνου συστήματος εναλλάσσει τις συχνότητες του ήχου. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σίγουροι ότι θα το ακούσετε αν έχετε δυσκολία ακοής π.χ. μόνο στις υψηλές συχνότητες.

Όταν αγοράζετε ένα ξυπνητήρι από τη Bellman & Symfon, στη συσκευασία περιλαμβάνεται μια ισχυρή μονάδα δόνησης για το μαξιλάρι σας. Απλά τοποθετείστε το κάτω από το μαξιλάρι σας και θα ξυπνήσετε με ισχυρές δονήσεις. Αυτή η μονάδα εκπέμπει επιπλέον ήχο απευθείας στο αυτί σας.

Η επιλογή των φλας είναι μια εξαιρετική εναλλακτική ή επιπρόσθετη λειτουργία στη “συμβατική” με ήχο όταν θέλετε να σηκωθείτε το πρωί. Η Bellman & Symfon έχει ενσωματώσει στη συσκευή φλας τύπου LED υψηλής έντασης – τον ίδιο τύπο φλας που θα βρείτε σε μια μοντέρνα φωτογραφική μηχανή ή ένα κινητό τηλέφωνο. Με τη διαφορά ότι το ξυπνητήρι είναι εξοπλισμένο με τέσσερα τέτοια φλας αντί για ένα. Αυτό σημαίνει ότι είναι αποτελεσματικό ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ακόμα και σε περίπτωση που προτιμάτε να κοιμάστε με κάποιο φως ανοιχτό.

Βρείτε το δρόμο σας τη νύχτα! Έχετε προσέξει πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να επιστρέψετε στο κρεβάτι σας όταν χρειαστεί να σηκωθείτε τη νύχτα; Ιδιαίτερα αν σηκωθήκατε για να πάτε σε κάποιο δωμάτιο με φώτα και μετά να γυρίσετε στο σκοτεινό σας υπνοδωμάτιο. Για να μην ενοχλήσετε τον/ την σύντροφό σας ανάβοντας το φως του υπνοδωματίου, η Bellman & Symfon πρόσθεσε στο ξυπνητήρι φως νύχτας. Ενεργοποιείται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού στην κορυφή κι εκπέμπει ένα από μπλε φως ώστε να βλέπετε να γυρίσετε στο κρεβάτι χωρίς να ενοχλείτε.

Μια λειτουργία που θα εκτιμήσετε πραγματικά είναι το “smart snooze”. Η διαφορά σε σχέση με τα άλλα ξυπνητήρια που έχουν επαναλαμβανόμενη αφύπνιση είναι ότι σε αυτό μειώνεται η διάρκεια της επανάληψης αφύπνισης από τα 9 λεπτά αρχικά, στα 2 λεπτά σταδιακά. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να ξυπνήσετε αλλά και να μην χάσετε το πολύτιμο πρωινό σας!

Έχετε ποτέ αποκοιμηθεί και ανακαλύψατε κατόπιν ότι το ξυπνητήρι σας δεν λειτούργησε εξαιτίας μιας διακοπής ρεύματος; Αυτό δεν πρέπει να σας απασχολεί από εδώ και πέρα. Η συσκευή διαθέτει μια ισχυρή μπαταρία που δρα εφεδρικά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Αυτή η μπαταρία δεν διατηρεί απλά τη σωστή ώρα, αλλά επιτρέπει στη μονάδα δόνησης και τα φλας να λειτουργούν σε πλήρη ισχύ.

Το φως της οθόνης ρυθμίζεται από ένα πλήκτρο στην πίσω πλευρά της συσκευής ώστε να μην ενοχλεί το βράδυ. Επιπλέον με αυτό τη ξυπνητήρι μπορείτε να ενισχύσετε το κουδούνι του τηλεφώνου σας. Απλά συνδέστε την τηλεφωνική γραμμή με το ξυπνητήρι στην ειδική υποδοχή, και θα είναι ευκολότερο να ακούσετε το τηλέφωνο να χτυπάει.

BELLMANVISIT

11 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

DORO PhoneEasy 100w Black ασύρματο τηλέφωνο, +30dB φωνή, 90dB κουδούνι και μεγάλα πλήκτρα

: 100W BLACK
49,90 €

Το PhoneEasy 100w αποτελεί την αξιόπιστη προσιτή λύση από τη Doro. Μεγάλα πλήκτρα με άνετο διάκενο μεταξύ τους για να μη σας μπερδεύει, ευανάγνωστα νούμερα στην οθόνη για να βλέπετε ποιος σας καλεί και 2 μνήμες άμεσης κλήσης κάνουν τη χρήση του τηλεφώνου ιδιαίτερα εύκολη.

Geemarc CL100 σταθερό τηλέφωνο για μεσαίες δυσκολίες ακοής και όρασης, +30dB φωνή, 85dB κουδούνι

: CL100
54,90 €

Οικονομική συσκευή με μεγάλα πλήκτρα, ενίσχυση ήχου συνομιλητή, διαμόρφωση χροιάς ήχου, δυνατό κουδούνι, οπτική ένδειξη κουδουνιού. Συμβατό με ακουστικά βαρηκοΐας.

Geemarc PHOTOPHONE100 σταθερό τηλέφωνο, +30dB φωνή, 80dB κουδούνι

: PHOTOPHONE100
59,90 €

Ένα φανταστικό ενσύρματο τηλέφωνο με ενίσχυση και μεγάλα πλήκτρα με φωτογραφίες, για γρήγορες κλήσεις και ευκολία στην χρήση. Ένα μεγάλο τηλέφωνο για τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα με την όραση ή την ακοή τους!