Best Sellers

ALPINE Plug-It 100® ωτοασπίδες σφουγγαράκια μιας χρήσης 111.42.200

111.42.200
99,90 €
με ΦΠΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

Ο θόρυβος του περιβάλλοντος είναι πολύ δυσάρεστος και μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην ακοή. Επιπλέον, τα προβλήματα ακοής που προκαλούνται από το δυνατό θόρυβο είναι μόνιμα. Ως ειδική στον τομέα της προστασίας της ακοής, η εταιρεία Alpine έχει αναπτύξει μια πολύ μαλακή ωτοασπίδα με ελάχιστη πίεση στο αυτί παρέχοντας υψηλό επίπεδο άνεσης.

Ποσότητα
Εξαντλήθηκε

  • Ασφαλείς συναλλαγές Ασφαλείς συναλλαγές
  • Δωρεάν αποστολή (από 150€ και πάνω) Δωρεάν αποστολή (από 150€ και πάνω)
  • Πολιτική επιστροφών (εντός 14 ημερών) Πολιτική επιστροφών (εντός 14 ημερών)

Περιγραφή Προϊόντος

Οι ωτοασπίδες Plug- It έχουν στρογγυλή κορυφή και μια ειδική επίστρωση κατά του ερεθισμού για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο αυτιού. Οι ωτοασπίδες είναι ευκολοφόρετες και μπαινοβγαίνουν άνετα. Είναι κατασκευασμένες από μαλακό υλικό έτσι ώστε να μπορούν να φορεθούν στον ύπνο, στη μελέτη, όταν ακούτε ή παίζετε μουσική, στην οδήγηση με μοτοσυκλέτα, στην εργασία ή στην εκτέλεση διαφόρων εργασιών στο σπίτι.

Οι ωτοασπίδες Plug-It είναι ένας εύκολος και ανέξοδος τρόπος για να προστατεύσετε την ακοή σας.

Το Plug-It 100 είναι ένα πολυτελές, διαφανές και ανθεκτικό δοχείο γεμάτο με 100 ζεύγη ωτοασπίδων. Κάθε ζευγάρι είναι συσκευασμένο σε διαφανές πλαστικό σακουλάκι με το λογότυπο της Alpine.

Μοναδικά χαρακτηριστικά προϊόντος

  • Άνετο και φιλικό προς το χρήστη

  • Ταιριάζει σε κάθε τύπο αυτιού

Η τιμή του SNR είναι 33 dB

Δοκιμασμένο σύμφωνα με το πρότυπο EN 352-2: 2002

111.42.200

1 άλλο προϊόν στην ίδια κατηγορία

ALPINE Plug&Go® ωτοασπίδες σφουγγαράκια 111.42.101

: 111.42.101
9,90 €

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι δυσάρεστοι θόρυβοι, οι οποίοι την ίδια στιγμή είναι πολύ επιβλαβείς και μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στην ακοή. Ως ειδικός στον τομέα της προστασίας της ακοής, η Alpine έχει αναπτύξει μια εξαιρετικά μαλακή από αφρό χαμηλής πίεσης ωτοασπίδα, η οποία παρέχει μια πολύ άνετη εφαρμογή. Η αυτορρυθμιζόμενη, κωνική ωτοασπίδα Plug&Go, ταιριάζει σε όλους τους τύπους αυτιού χωρίς να ερεθίζει το δέρμα.